Visa instruktioner

 Instruktioner 

Klicka på knappen ovan för att ladda ner TechNet Syd Fjärrsupport. Nerladdningen startar automatiskt och framstegen visas i skärmens övre högra hörn.

När nerladdningen är slutförd återfinns den i fönstrets övre högra hörn, se ovanstående bild. Klicka på filen för att köra. Om ett nytt fönster öppnas (se bild nedan) klicka där "Kör" eller "Run", beroende på språk.

Det är möjligt att du kommer att få en fråga om du vill köra det här programmet eller om du accepterar att det kan användas för att fjärrstyra din dator. Acceptera dessa frågor med "Ja", "Acceptera", "Kör" eller vad datorn nu frågar dig om. Dessa är säkerhetsåtgärder för att försäkra om att du som datorns användare godkänner fjärrstyrningen.

Därefter startas fjärrsupportsklienten, detta kan ta ett litet ögonblick, och öppnar en ny rutan. I denna ruta står den ID-kod som du behöver läsa upp för att en tekniker ska kunna ansluta till din dator och fjärrstyra den.

Om rutan ovan inte dyker upp, kontrollera att programmet inte ligger dolt och "blinkar" i aktivitetesfältet, se bild nedan.